приложения за смартфон андроид

Най-добрите приложения за Android са тук

Като че ли вече е немислимо за всеки да прекара и ден без наличието на смартфон. Мобилните ни телефони се превърнаха в неизменна част от ежедневието ни – не минава и ден, в който да не се впуснем в работа или забавление с тях.


Харесва ни или не – това е действителността, в която живеем. Трудно е да се откъснем от телефоните си, но и защо трябва да го правим, след като можем да ги използваме по възможно най-добрия начин?

В мрежата изобилства от приложения и апликации, които биха свършили изключително полезна работа за потребителите. Днес сме ви подготвили онези приложения за операционната система Android, които не бива да пропускате да инсталирате на телефона си.

Ето кои са те:

Facebook

Нима е изненада за някого, че включваме приложението на социалната медия? Милиарди хора по света използват Фейсбук, а още по-хубавото е, че има разработено мобилно приложение, което е изключително ефективно и удобно за работа. Забравете за браузъра – апликацията, от която се нуждаете, е тук.

YouTube

Приложението на YouTube за Android е също достатъчно ефективно, за да предостави истинско удоволствие на потребителя от работата му с него. Избирайте измежду милиони видеа, без да се налага да зареждате уеб сайта, който ще се държи подчертано по-тромаво на мобилни устройства.

Netflix

Приложението на Netflix за Android ще ви предостави възможността да гледате любимите си филми и сериали от удобството на екрана на мобилния си телефон. Това е особено подходящо и удобно, когато сте на път, докато сте в обедна почивка или докато пиете кафе в пролуката между лекциите в университета. Не оставайте никога без любимите си предавания, независимо къде се намирате.

Spotify

Приложението на музикалния гигант ще ви даде възможността да слушате любимата си музика, където и да сте – имате възможност да създавате свои колекции, добавяйки любимите си песни и изпълнители. Имайте на разположение плейлист с любимата си музика по всяко време. Това приложение е истинска находка за меломаните и за онези, които не си представят деня си без музика. Независимо дали сте в градския транспорт, в офиса или просто се излезли на дълга релаксираща разходка в парка – музиката неминуемо ще направи всяко едно преживяване в пъти по-приятно.

About the author